Suvikõrvitsa püreesupp parmesaniga

Lahe kõhutäis suveajaks. Küüslauk, parmesan ja ürdid lisavad mahedale suvikõrvitsale just paraja annuse särtsu.

Приготовление:

  1. Haki küüslauk (2 küünt) ja tükelda suvikõrvitsad. Kuumuta neid potis õlis 10 minutit.
  2. Maitsesta soola-pipraga ja kalla juurde puljong. Keeda väiksel tulel 10 minutit.
  3. Puista juurde värsked ürdid ja püreesta supp. Sega hulka koor ja riivitud parmesan ning kuumuta keemiseni. Naudi hea krõbeda saiaga.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
800 g – Suvikõrvits
1 tk – Küüslauk
8 dl – Kanapuljong
1 dl – Vahukoor
50 g – Parmesan
1 tk – Basiilik värske
1 tk – Petersell värske
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 g – Oliiviõli