Kana-nuudlisupp hapukurgiga

Kuum maitserikas kanasupp meeldib nii suurtele kui ka väikestele pereliikmetele.

Приготовление:

  1. Pane kanakoivad külma veega keema. Eemalda vaht ja keeda 30 minutit.
  2. Koori ja riivi porgand, haki sibul. Hauta neid pannil õlis madalal kuumusel 2–3 minutit. Lisa tükeldatud paprika, hauta veel paar minutit.
  3. Kui kanakoivad on pehmed, tõsta need leemest. Eemalda nahk ja tükelda liha.
  4. Pane puljongisse nuudlid ja hautatud köögiviljad ning keeda, kuni nuudlid on pehmed.
  5. Lisa kanatükid ja tükeldatud hapukurgid. Maitsesta loorberi (1 leht), soola ja pipraga. Riputa peale hakitud maitserohelist.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
2 tk – Broilerikoib
1.50 L – Vesi
1 tk – Porgand
1 tk – Sibul
1 tk – Punane paprika
2 tk – Hapukurk
100 g – Täistera nuudlid
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 g – Õli
1 tk – Maitseroheline
1 tk – Loorberileht