Värske kapsa salat fetajuustuga

See salat sobib suveajal kõikide grillroogade, nii liha, kala, kana kui ka vorstikeste juurde.

Приготовление:

  1. Tõmba juurviljakoorijaga kapsast peened ribad. Vala keev vesi peale ja lase paar minutit seista. Nõruta ja loputa külma veega.
  2. Lõika pestud porru peenteks ribadeks ja sega jahtunud kapsaga.
  3. Valmista salatikaste (2 tk küüslauguküünt) ja vala kapsale. Sega läbi ning lase maitsestuda 15 minutit.
  4. Tõsta serveerimiskaussi ja pudista peale fetajuust.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
500 g – Kapsas
1 tk – Porrulauk
200 g – Feta juust
Kaste
6 spl – Oliiviõli
2 spl – Valge veini äädikas
1 spl – Dijoni sinep
1 tk – Küüslauk
1 g – Sool