Kana-makaroniroog

Makaronitoite armastavad nii suured kui väikesed. Siin üks rikkaliku kastmega roog, mida sobib pakkuda perele ja ka külalistele.

Приготовление:

  1. Keeda makaronid ja spargelkapsaõisikud pehmeks.
  2. Pruunista pannil küüslauguküüs, kanafilee ribadena ja 5-6 seent. Lisa 5 päikesekuivatatud tomatit, siis toorjuust ja vahukoor. Maitsesta soola-pipraga.
  3. Lisa keedetud makaronid ja spargelkapsas ning sega läbi. Vala mass ahjuvormi, riputa peale murulauku ja parmesani. Küpseta 200° juures 20 minutit. Serveeri koos värske salati ja pehme saiaga.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
250 g – Pasta
150 g – Spargel
1 tk – Küüslauk
200 g – Broilerifilee
6 tk – Šampinjonid
150 g – Toorjuust küüslaugu
250 g – Vahukoor
1 g – Sool
1 g – Must pipar
4 spl – Parmesan
2 spl – Murulauk värske
1 tk – Päikesekuivatatud tomatid õlis