Oasalat

Oasalat

Приготовление:

  1. Haki sibul, basiilik ja poolita kirsstomatid ning oliivid.
  2. Sega õlist, äädikast ja maitseainetest kaste.
  3. Lisa kastmele esmalt basiilik ja tomatid, seejärel oad ja viimasena oliivid.

Nipid ja soovitused

Sobib hästi grillitud- või ahjuliha kõrvale. Kerge õlikastme asemel võid salatit maitsestada ka Caesari kastme või mõne muu rammusama kastmega.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
200 g – Valged konservoad
200 g – Punased Kidney oad
200 g – Kirsstomat
1 tk – Punane sibul
2 spl – Basiilik värske
50 g – Rohelised oliivid kivideta
80 ml – Oliiviõli
50 ml – Punase veini äädikas
0.50 tl – Suhkur
1 g – Sool
1 g – Must pipar