Pennevorm juustu ja peekoniga

Rohke juustuga valmistatud vormiroog maitseb kogu perele. Kasuta selles suuremaid makaronitooteid, näiteks pennet.

Приготовление:

  1. Keeda penne rohkes vees peaaegu pehmeks, nõruta ja sega vähese oliiviõliga.
  2. Lõika peekon viiludeks ja pruunista pannil omas rasvas. Tõsta majapidamispaberile nõrguma.
  3. Vala pannile kohvikoor ja kuumuta keemiseni, kuid ära keeda. Lisa riivitud juust, sinep, jahvatatud paprika ja must pipar. Sega koort pidevalt. Kuumuta keemiseni tulel mõni minut ehk kuni kaste pakseneb. Maitsesta soolaga.
  4. Määri 20 x 20 cm suurune ahjuvorm õliga. Kummuta penne ja peekon vormi, vala peale juuustukaste ja raputa pinnale parmesan. Küpseta vormi 225 kraadises ahjus 10-15 minutit ehk kuni juust on kuldpruun.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
300 g – Penne pasta
120 g – Peekonilõigud
3 dl – Kohvikoor
200 g – Riivjuust
1 spl – Dijoni sinep
1 tl – Paprika jahvatatud
1 spl – Oliiviõli
1 g – Must pipar
1 g – Sool
4 spl – Parmesan