Suitsukana-avokaadosalat

Serveeri salatiained vahelduseks vaagnal eraldi kuhjadena. Nii saab iga sööja endale ise meeldiva salati taldrikule kokku tõsta. Loomulikult võib aineid ka muuta.

Приготовление:

Pane kastmeained väiksesse kaanega purki ja loksuta segi. Koori avokaadod ja lõika kuubikuteks. Tükelda suitsukana. Poolita kirsstomatid. Pruunista peekoniribad pannil ja tükelda. Pese spinatilehed ja kuivata. Pane vaagnale neli kuhja: avokaado, suitsukana, spinat ja tomat. Puista kuhjad üle hakitud peekoniga ja murenda peale hallitusjuust. Nirista üle kastmega. Serveeri kohe.

Nipid ja soovitused

Hallitusjuust ja peekon on suurepärane kooslus, eriti koos sinepise õlikastmega.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
2 tk – Avokaado
400 g – Suitsukanakuubikud
200 g – Kirsstomat
100 g – Beebispinat
200 g – Suitsupeekon
50 g – Sinihallitusjuust
Kaste
2 spl – Palsamiäädikas
4 spl – Oliiviõli
2 tl – Dijoni sinep
1 g – Sool
1 g – Must pipar