Pappardelled tomati ja basiilikuga

Üht-teist peenralt ja kasvuhoonest, pasta keema – ja ongi lihtne tomatine suveroog valmis.

Приготовление:

  1. Lõika tomatid kuubikuteks ja haki 5 rohelise sibula varst. Pane tomatid koos eraldunud mahlaga, sibul, väiksemaks rebitud basiilikulehed, 3 hakitud küüslauguküünt ja õli kaussi. Maitsesta soola ja pipraga.
  2. Keeda pappardelled vastavalt pakendil olevale õpetusele pehmeks al dente. Nõruta ja vala tomatisegu juurde. Sega läbi ja riivi peale parmesani. Serveeri basiilikulehtedega.

KoostisosadПорции:2 порции

Põhikoostisosad
6 tk – Kirsstomat
1 tk – Roheline sibul
1 tk – Küüslauk
1 g – Must pipar
2 spl – Oliiviõli
50 g – Parmesan
250 g – Pappardelle munapasta
1 g – Sool
1 spl – Basiilik värske