Kõrvitsasupp brõnsa-hakklihafrikadellidega

Kõrvitsast ja brõnsaga täidetud frikadellidest kodune supp sobib kogu perele.

Приготовление:

  1. Lõika kõrvitsa sisu väikesteks kuubikuteks. Koori kartulid ja lõika samuti kuubikuteks. Viiluta porru. Poolita paprika, eemalda seemned ja lõika paprika kuubikuteks.
  2. Sulata või kastruli põhjas ning pruunista selles kõrvitsakuubikud, porru-ja paprikaviilud. 3. Vala peale puljong, kata kaanega ja keeda nõrgal kuumusel 10 minutit.
  3. Frikadellide tegemiseks murenda brõnsa ning sega hakkliha, sinepi, muna ja riivsaiaga. Seda on hea teha kahvliga.
  4. Maitsesta soola ja pipraga. Vormi pallikesed ja tõsta suppi.
  5. Lisa kartulikuubikud. Keeda keskmisel kuumusel, kuni kartulid on pehmed. Viimistle maitset soolaga.

KoostisosadПорции:4 порции

Frikadellid
200 g – Lambapiimajuust
200 g – Seahakkliha
1 spl – Sinep kange
1 tk – Muna
4 spl – Riivsai
1 g – Sool
1 g – Must pipar
Põhikoostisosad
500 g – Kõrvits
400 g – Kartul
1 tk – Porrulauk
1 tk – Punane paprika
2 spl – Või
1.20 L – Köögiviljapuljong