Pasta kooreses krevetikastmes

Kooreses kastmes krevetid – see on hõrk roog igaks puhuks, ka argiõhtuks, sest valmib vaid veerand tunniga.

Приготовление:

  1. Kuumuta 3 hästi õhukeseks viilutatud küüslauguküünt pannil õlis paar minutit. Vala juurde vein ja lase minutike muliseda. Alanda kuumust ja sega hulka rõõsk koor ja toorjuust.
  2. Maitsesta sidrunimahla, soola ja musta pipraga. Keeda kastet paar minutit kokku, lisa krevetid ja kuumuta läbi. Keeda samal ajal pasta pehmeks, nõruta ja sega kastmesse koos hakitud tilliga.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
350 g – Linguine pasta
1.50 spl – Oliiviõli
1 tk – Küüslauk
3 dl – Valge vein
1 dl – Vahukoor
3 spl – Toorjuust maitsestamata
1 tl – Sidrunimahl kontsentraat
400 g – Krevetid kooritud
2 spl – Till värske
1 g – Sool
1 g – Must pipar