Kõrvitsa-kartulivorm hakklihaga

Kõrvitsa-kartulivorm hakklihaga.

Приготовление:

  1. Koori kartulid ja kõrvits ning lõika tikkudeks. Koori sibul ja lõika ribadeks.
  2. Kuumuta sibulat pannil õlis. Lisa hakkliha ja pruunista. Maitsesta Cayenne’i pipra ja soolaga.
  3. Sega hakkliha kartuli, nõrutatud maisi ja kõrvitsaga ning maitsesta riivitud muskaatpähkliga.
  4. Kalla segu vormi ning lisa puljong ja koor. Puista peale riivjuust.
  5. Küpseta vormi 200-kraadises ahjus 30 minutit või kuni kartul on pehme. Puista peale hakitud ürte ja tõsta lauale.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
400 g – Veisehakkliha
1 tl – Cayenne pipar
400 g – Kartul
400 g – Kõrvits
2 dl – Konserveeritud mais
1 tk – Sibul
1 tl – Muskaatpähkel
2 dl – Vahukoor
2 dl – Köögiviljapuljong
100 g – Riivjuust
4 spl – Maitseroheline