Grillitud maksa ja rukola salat

Õrn linnu- või küülikumaks vajab vaid mõne minuti grillikuuma ja on seejärel koos värskete lisanditega hõrk suutäis.

Приготовление:

  1. Sega õli, kuivatatud tüümian ja sool. Sega puhastatud ja tükeldatud maksaga. Küpseta maksa grillil paar minutit kummaltki poolt või prae pannil. Sega õli, salsa, äädikas. Maitsesta soola ja pipraga.
  2. Lisa rukola ja sega läbi. Tõsta taldrikule. Tõsta salatile maks, viiludeks lõigatud redised ja juust.

KoostisosadПорции:8 порции

Põhikoostisosad
2 spl – Õli
1 spl – Tüümian värske
800 g – Küülikumaks
2 tl – Oliiviõli
2 tl – Palsamiäädikas
300 g – Rukkola
250 g – Redis värske
1 g – Sool
1 g – Must pipar
2 spl – Salsa
200 g – Feta juust