Peedisalat õunte ja mandlitega

Peedisalatit serveeri koos verivorstiga koore ja röstsibulaga seasooles.

Приготовление:

  1. Kõige maitsvam saab salat omakeedetud peetidega. Tükelda peedid ja õunad kuubikuteks, haki röstitud mandlid ja sega kõik omavahel.
  2. Sega kokku kastmeained ja lisa peedi-õunakuubikutele, lase 15–20 minutit maitsestuda. Vahetult enne serveerimist lisa salatisse tükkideks rebitud salatilehed ja sega kergelt läbi. Paku kuumade verivorstide kõrvale.

KoostisosadПорции:4 порции

Vinegrett
0.50 dl – Oliiviõli
2 spl – Veiniäädikas
1 tl – Kuivatatud tüümian
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 tl – Suhkur
Põhikoostisosad
500 g – Peet
1.50 dl – Mandel
2 tk – Õun
1 tk – Rooma salat