Küüslaugu-ingveririis koriandriga

Ingveri ja küüslauguga maitsestatud riis maitseb suurepäraselt nii omaette söögina kui ka iga liha-kalaroa lisandina.

Приготовление:

  1. Kuumuta õli paksupõhjalisel kõrgete äärtega pannil, kuumuta hakitud küüslauku (3 küünt) ja ingverit selles minuti jagu. Pese riisi voolava vee all sõelal, kuni vesi on läbipaistev.
  2. Lisa riis pannile, kuumuta läbi. Lisa ka kuum puljong ning aja keema. Vähenda kuumust ja hauta riis pehmeks, u 20 minutit, kuni vedelik on imendunud. Tõsta tulelt, sega hulka hakitud koriander, maitsesta vajadusel soolaga ja lase kaane all veel 5–10 minutit haududa.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
200 g – Pikateraline riis
1 spl – Õli
1 tk – Küüslauk
25 g – Ingver
8 dl – Köögiviljapuljong
1 g – Sool
1 tk – Koriander värske