Kodujuustu-suitsukana vorm

Mahlase toidu võid valmis küpsetada ühes suures vormis või hoopis väikestes ahjuvormides, mida on mugav igale sööjale personaalselt serveerida. Ahjusoe roog maitseb hästi värske salatiga.

Приготовление:

  1. Sulata või, sega kodujuustu ja kohupiimakreemiga, klopi hulka munad. Maitsesta soola ja pipraga.
  2. Määri vorm(id) õliga. Haki tomatid ja jaga vormide põhja. Maitsesta soola ja pipraga, raputa peale hakitud peterselli.
  3. Haki suitsukana ja jaga vormidesse. Tõsta peale kodujuust.
  4. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit, raputa peale riivjuust ja küpseta veel 10 minutit.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
400 g – Kodujuust
200 g – Kohupiimapasta
150 g – Riivjuust
1 spl – Õli
4 tk – Tomat
300 g – Suitsukanakuubikud
1 g – Sool
1 g – Must pipar
4 tk – Muna
50 g – Või
1 spl – Petersell värske