Tilaapia spinati ja küüslauguga

Küüslaugu maitseline spinatikate sobib suurepäraselt valge kalaga. Kartulijahu jätab fileele õrn õhukese pinna, mis kuumal pannil praadides muutub silmale nähtamatuks krõbedaks koorikuks.

Приготовление:

  1. Maitsesta kala mõlemalt poolt soola ja musta pipraga. Veereta kartulijahus. Raputa üleliigne jahu maha ja prae pannil õlis mõlemalt poolt 2–3 minutit. Hoia kuni serveerimiseni soojas.
  2. Kuumuta pannil õli ja lisa hakitud küüslauguküüned (2 tk küünt) ja seedermänni seemned. Prae hetk ning lisa pestud, kurnatud ja veidi väiksemaks lõigatud spinatilehed või terved beebispinatilehed. Kuumuta hetk, kuni spinat muutub pehmeks, tõsta tulelt. Maitsesta soola ja pipraga.
  3. Serveeri kala keedetud pasta ja spinatiga.

Nipid ja soovitused

Võimalusel kasuta selles toidus beebispinatit, tavalist spinatit kasutades lõika lehed väiksemaks.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
600 g – Tilaapiafilee
1 g – Sool
1 g – Must pipar
2 spl – Kartulitärklis
1 spl – Õli
Kate
2 spl – Oliiviõli
1 tk – Küüslauk
2 spl – Seedermänniseemned
250 g – Spinat
1 g – Sool
1 g – Must pipar