Категории
Krevetid vürtsises koorekastmes
Kreemises kastmes krevetid on hõrk roog igaks puhuks.
Приготовление:
- Külmutatud krevetid sulata ja koori ning patsuta majapidamispaberiga kuivaks.
- Sega kausis krevetid, jahvatatud tšillipipar ja 0,5 tl soola. Kuumuta krevetid pannil õlis kiiresti läbi, üks kord ümber keerates. Tõsta kaussi.
- Lisa pannile hästi õhukeseks viilutatud sibulad ja küüslauk (4 tk küünt), kuumuta 2 minutit.
- Poolita tšillipipar, eemalda seemned ja viiluta hästi õhukeselt. Lisa pannile tšilli ja 0,5 tl soola. Hauta kaane all 3–4 minutit. Lisa õhukesed paprikaviilud ja hauta u 8–9 minuti jooksul pehmeks.
- Sega hulka vahukoor ja krevetid, keera kuumus väheseks ja hauta kaane all veel 5 minutit. Sega hulka hapukoor ja koriander, maitsesta soolaga ning kuumuta läbi. Serveeri riisiga.
Nipid ja soovitused
Juurde serveeri soovi korral punast või valget riisi.
KoostisosadПорции:4 порции
Põhikoostisosad
600 g – Koorimata krevetid
2 tl – Tšillipulber jahvatatud
1 tk – Sool
2 spl – Oliiviõli
2 tk – Punane sibul
1 tk – Küüslauk
1 tk – Tšillipipar värske
1 tk – Punane paprika
1 dl – Vahukoor
1 dl – Hapukoor
0.50 tl – Koriander värske