Ahjus küpsetatud muskaatkõrvits ricotta ja salveiga

Ahjus küpsetatud muskaatkõrvits ricotta ja salveiga.

Приготовление:

  1. Eelkuumuta ahi 200 kraadini.
  2. Poolita kõrvits ja urgitse seemned lusikaga välja. Kaabi pisut sisu välja ja tükelda see.
  3. Tõsta kõrvitsapoolikud ahjuvormi.
  4. Sega sinihallitusjuust, ricotta ja tükeldatud kõrvits ning jaga segu kõrvitsapoolikutesse.
  5. Pigista sidrunist mahla peale ning nirista peale oliiviõli ja siirupit. Laota peale ka salveilehed ning jahvata soola ja pipart.
  6. Küpseta ahjus 35‒40 minutit, kuni juust on saanud kauni värvi. Serveeri ja pane kõrvale lusikad.

KoostisosadПорции:2 порции

Põhikoostisosad
1 tk – Muskaatkõrvits
100 g – Sinihallitusjuust
4 spl – Ricotta
0.50 tk – Sidrun
2 spl – Oliiviõli
2 spl – Vahtrasiirup
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 tl – Salvei värske karbis