Köögiviljaraguu riisiga

Köögiviljad ja riis on mugav laduda kihiti malmpotti ja lasta pliidil või ahjus valmis podiseda.

Приготовление:

  1. Lõika baklažaanid, paprikad ja sibul rõngasteks ning tomatid suurteks sektoriteks. Lao aedviljad kihtidena malmpotti, maitsesta iga kihti soolaga.
  2. Viimaseks kihiks pane pestud riis ja torka sinna sisse ka puhastatud küüslauguküüned (5 tk). Vala üle õliga ning lisa puljongit, nii et kõik oleks kaetud.
  3. Hauta ahjus või pliidil kaane all mõõdukal kuumusel kuni riisi valmimiseni (u 30 minutit). Ära sega. Enne serveerimist eemalda küüslauk.

KoostisosadПорции:5 порции

Põhikoostisosad
2 tk – Baklažaan
3 tk – Punane paprika
3 tk – Tomat
1 tk – Sibul
50 g – Pruun riis
1 tk – Küüslauk
0.50 dl – Oliiviõli
10 dl – Köögiviljapuljong
1 g – Sool