Kõrvitsa-astelpajusupp

Kõrvitsa-astelpajusupp.

Приготовление:

  1. Tükelda kõrvits väikesteks tükkideks.
  2. Pane kõrvitsatükid koos teiste komponentidega keema ja keeda, kuni viljaliha on pehme.
  3. Serveeri kas kuumalt või külmalt. Enne serveerimist eemalda vanillikaun.

Nipid ja soovitused

Serveerimisel võid lisada vahukoort või jäätist. Kui üks kõrvits võib olla väga magus, siis teine märksa maitsetum. Seetõttu sõltub ka lõplik suhkru kogus kõrvitsast, vajadusel suurenda suhkru osakaalu.

KoostisosadПорции:3 порции

Põhikoostisosad
250 g – Kõrvits
100 g – Astelpaju külmutatud
1 tk – Vaniljekaun
70 g – Suhkur
500 ml – Vesi