Ahvenavorm kirsstomatitega

Kalasõprade lemmikvorm! Soovi korral valmista kõrvale salat või keeda kartuleid või riisi, nii saad perele korraliku õhtusöögi.

Приготовление:

  1. Sega kastmeained. Tükelda kurgid väikesteks kuubikuteks. Lõika kalafileed suuremat sorti tükkideks, maitsesta vähese soola ja pipraga ning lao võitatud vormi kihiti kurkide, kastme ja hakitud tilliga.
  2. Küpseta 200 kraadi juures 15 minutit. Puista peale riivitud juust ja laota vormile poolitatud kirsstomatid. Küpseta veel umbes 10 minutit.

KoostisosadПорции:6 порции

Põhikoostisosad
500 g – Tilaapiafilee
1 g – Sool
1 g – Must pipar
2 tk – Marineeritud kurk
Kaste
1.50 dl – Hapukoor
1 dl – Majonees
1 spl – Dijoni sinep
Kate
100 g – Riivjuust
1 dl – Kirsstomat
4 spl – Till värske