Rabarberibesee

Rabarberibesee

Приготовление:

  1. Keeda tükeldatud koorega rabarbrid kastrulis vähese veega püreeks. Määri püree küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja kuivata 100 kraadises ahjus 2 tundi. Jahuta ja jahvata tolmuks.
  2. Vahusta munavalged kohevaks vahuks. Lisa vähehaaval suhkur, pidevalt vahustades. Kui vaht on tihe ja läikiv, sega juurde läbi sõela tärklis ja veiniäädikas. Sega juurde rabarbripulber nii, et besee jääks siiru-viiruline.
  3. Tõsta suure lusikaga pätsikesi küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile nii, et vahed oleksid piisavalt suured. Küpseta 100 kraadises ahjus 2 tundi.

KoostisosadПорции:12 порции

Põhikoostisosad
3 tk – Muna
180 g – Suhkur
0.50 spl – Kartulitärklis
0.50 tl – Valge veini äädikas
300 g – Rabarber