Kirsi-jogurtitrifle

Kerge, hapukas ja lahe jogurtimagustoit.

Приготовление:

  1. Sega jogurt kohupiima, siirupi ja külmutatud kirssidega (peotäis kirsse jäta külma – kaunistamiseks).
  2. Tõsta ka kaks küpsist kaunistuseks kõrvale. Murenda 1/3 ülejäänud küpsistest klaaskausi põhja, laota peale 1/3 jogurti-kirsikreemist. Murenda peale teine kolmandik küpsistest ja teine kolmandik kreemist. Veel viimane kolmandik küpsiseid ja viimane osa kreemist. Pudista peale paar küpsist ja tõsta fooliumiga kaetult mõneks tunniks külma maitsestuma.
  3. Vahetult enne serveerimist kaunista kõrvalepandud kirssidega ja nirista peale veidi vahtrasiirupit

Nipid ja soovitused

Tasub valmistada kõrgemasse klaasnõusse, kust kaunid kihid välja paistavad.

KoostisosadПорции:6 порции

Põhikoostisosad
400 g – Kaeraküpsised
1 L – Kreeka jogurt
300 g – Kohupiimapasta
5 spl – Vahtrasiirup
400 g – Kirsid külmutatud