Roheliste köögiviljadega vokiroog

On salateid ja vokitud roogi, kus alles peotäis röstitud seemned annavad rohelisele kraamile õige maitsevarjundi. Kõrvitsaseemned sisaldavad rohkelt tsinki ning A- ja E-vitamiini, mis on head immuunsüsteemile. Rohelistes köögiviljades on beetakaroteeni, C-vitamiini, magneesiumit ja rauda – täispakett, saavutamaks ilusat nahka, juukseid ja terveid küüsi.

Приготовление:

  1. Lõika broilerifileed ribadeks. Haki küüslauk (1 küüs) ja ingver (väike jupp). Lõika brokoli õisikuteks ja paprika ribadeks. Auruta või keeda brokoliõisikuid soolaga maitsestatud vees 1 minut. Sega kastme jaoks sojakaste, veiniäädikas ja mesi.
  2. Kuumuta vokkimispannil 1 sl õli. Pruunista kanafileed. Lisa küüslauk ja ingver. Prae hetk ja maitsesta soola ning pipraga.
  3. Tõsta broilerifileed kõrvale ja kuumuta pannil veel 1 sl õli. Prae kiirelt paprika, hernekaunad ja brokoli. Lisa pruunistatud kanafileed ja vala peale kaste. Sega kiirelt läbi ja puista peale kõrvitsaseemned. Serveeri kohe keedetud pruuni riisiga.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
2 spl – Oliiviõli
2 tk – Broilerifilee
1 tk – Küüslauk
1 tk – Ingver
1 tk – Spargel
1 tk – Roheline paprika
200 g – Suhkruhernes
2 spl – Sojakaste
1 tl – Palsamiäädikas
1 tl – Mesi
1 g – Sool
1 g – Must pipar
3 spl – Röstitud kõrvitsaseemned
1 tk – Pruun riis