Kodujuustu-lõhepirukas tatrajahupõhjal

Kodujuustu-lõhepirukas tatrajahupõhjal.

Приготовление:

  1. Näpi jahu, sool ja külm või purutaoliseks massiks. Lisa supilusika haaval vesi ja sega ühtlaseks tainaks.
  2. Suru tainas 24–26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele. Torka tainasse kahvliga augud ja tõsta täidise valmistamise ajaks külma.
  3. Haki sibul ja kuumuta õlis. Puhasta ja tükelda kala. Sega täidiseained omavahel ja kalla pirukapõhjale.
  4. Küpseta 200-kraadises ahjus 35–45 minutit või kuni täidis on hüübinud ja kaunilt kuldpruun. Lase pisut jahtuda ja kaunista tilliokstega.

KoostisosadПорции:12 порции

Põhi
100 g – Või
2.50 dl – Toortatrajahu
0.50 tl – Meresool
3 spl – Vesi
Täidis
1 tk – Sibul
300 g – Kuumsuitsulõhe
2 dl – Kohvikoor
100 g – Hapukoor
200 g – Kodujuust
100 g – Riivjuust
3 tk – Muna
1 g – Must pipar
1 spl – Till värske