Ahjulõhe toorjuustu ja mandlitega

Ahjulõhele on raske ei öelda, eriti kui see on toorjuustuse mandlikattega. Serveeri kala aurutatud brokoli ja lillkapsa või ahjukartuli või riisiga.

Приготовление:

  1. Maitsesta 6 lõhefille tükki soolaga, pigista sidrunist mahla peale. Tõsta ahjuvormi ja määri toorjuustuga. Puista peale ka mandlilaastud ja küpseta 225 kraadi juures 10–15 minutit või kuni lõhe küps ja mandlilaastud kaunilt kuldsed.
  2. Serveeri aurutatud köögiviljadega, puista üle värske hakitud murulaugu või tilliga.

KoostisosadПорции:6 порции

Lisand
1 spl – Till värske
1 spl – Murulauk värske
400 g – Brokoli värske
400 g – Lillkapsas
Põhikoostisosad
900 g – Lõhefilee
0.50 tl – Sool
0.50 tk – Sidrun
200 g – Toorjuust murulauguga
0.50 dl – Mandlilaastud