Seemnepaneeringus kalafileed

Seemnepaneeringus kalafileed on kui ise valmistatud tervislikud kalapulgad. Kala paneerimiseks valmista ette 3 taldrikut: muna, jahu ja seemnetega. Nii on valmistamine lihtne ja mugav. Krõmps seemnesegu lisab tervislikele kalapulkadele nii meile vajalikke asendamatuid rasvhappeid kui ka mõnusat pähklimaitset.

Приготовление:

  1. Lõika kalafilee tükkideks ning maitsesta soola ja valge pipraga.
  2. Sega ühes supitaldrikus jahu vähese soolaga. Klopi teises supitaldrikus muna teelusikatäie veega lahti.
  3. Kasta kalafileed mõlemalt poolt esmalt munasse ja seejärel jahusse. Viimaks paneeri seemnesegus. Tõsta kuumale pannile ning prae võis või õlis mõlemalt küljelt kuldpruuniks.
  4. Keeda muna, haki see ja marineeritud kurk. Sega ülejäänud ainetega ja serveeri koos kalapulkadega.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
600 g – Tilaapiafilee
1 tk – Muna
2 dl – Nisujahu
2 dl – Seemnesegu
1 spl – Või
Kaste
2 dl – Hapukoor
1 dl – Majonees mädarõikaga
1 tk – Muna
2 tk – Marineeritud kurk
1 g – Sidrunipipar jahvatatud
1 spl – Till värske