Pitsa suitsutursaga

Pitsa suitsutursaga.

Приготовление:

  1. Viiluta sibul ja kuumuta kergel pannil võis.
  2. Määri pitsapõhjale tomatikaste ja puista sellele klaasjaks praetud sibul.
  3. Murenda suitsukala väiksemaks ja laota pitsapõhjale.
  4. Tõsta kalale majonees ja puista kõik üle riivitud juustuga.
  5. Küpseta 200-kraadises ahjus, kuni juust on sulanud.
  6. Viiluta tomat ja roheline sibul ning pane ahjust võetud pitsale.

Nipid ja soovitused

Sibula võid asendada porruga, mis on loomult pehmema maitsega. Sama kattega võid teha ka täidetud piruka, millele lisa muna-kooresegu.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
2 tk – Tomat
1 spl – Roheline sibul
2 spl – Tomatipasta
50 g – Riivjuust
1 tl – Või
2 spl – Majonees
1 tk – Pitsapõhi
1 tk – Sibul
300 g – Kuumsuitsu tursk