Sealiha seentega

Sealiha seentega

Приготовление:

  1. Sega sojakaste, tomatipasta, šerri, vürtsipasta ja fariinsuhkur. Lisa lihakuubikud, sega läbi ja lase mõned minutid lihal maitsestuda.
  2. Kuumuta vokk-pann ja vala sinna törts õli. Pruunista pannil lihakuubikud, lisa hakitud sibul, viilutatud seened ja tükeldatud paprikad. Vala segule juurde puljong, maitsesta vajadusel soolaga ning lisa tšillit või tšillkastet.
  3. Hauta, kuni liha on pehme.
  4. Sega tärklis vähese külma veega ning nirista kastme hulka. Kuumuta veidi, kuni segu pakseneb, aga ära enam keeda.
  5. Serveeri keedetud basmatiriisiga.

Nipid ja soovitused

Mida pehmem on sealihast fileetükk, seda parem. Vokkimine peab kiiresti ja särinal käima ning sitke lihaga pole siin midagi peale hakata.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
500 g – Sealiha
1 dl – Sojakaste
1 dl – Tomatipasta
1 dl – Sherry
1 spl – Fariinsuhkur
1 tl – Viie pipra segu
4 spl – Seesamiõli
1 tk – Sibul
200 g – Šampinjonid
2 tk – Punane paprika
0.50 L – Köögiviljapuljong
1 spl – Magus tšillikaste
4 tl – Maisitärklis
1 g – Sool
1 tk – Basmatiriis