Rabarberiga küpsetatud lõhefilee

Põnev kooslus kalast ja rabarberist pakub uudse maitseelamuse. Valmistada saab seda rooga nii ahjus kui grillil. Rabarberikoguse osas tasub järgida oma sisetunnet.

Приготовление:

  1. Maitsesta kalafilee soolaga, raputa peale hakitud tilli ja tõsta fooliumile.
  2. Haki rabarberid hästi väikesteks kuubikuteks ja kata nendega kala. Lao peale õhukesed võiviilud.
  3. Küpseta 200-kraadises ahjus lahtiselt 20 minutit või grillil umbes 10 minutit.
  4. Kalla peale vein, sule foolium ja küpseta veel 5 minutit.
  5. Kastmeks sega hapukoor, majonees, peeneks hakitud marineeritud kurk ja till. Serveeri kala kõrvale.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
800 g – Lõhefilee
3 tk – Rabarber
1 g – Sool
1 spl – Till värske
50 g – Või
1 dl – Valge vein
Kaste
0.50 dl – Hapukoor
0.75 dl – Majonees mädarõikaga
1 tk – Marineeritud kurk
1 spl – Till värske