Karrilõhe juustukattega

Poole tunniga saad valmis maitsva piduliku õhtusöögi. Kreemjas juustukate teeb lõheroa eriti mahlaseks. Serveeri kala kuuma riisi ja aurutatud köögiviljadega.

Приготовление:

  1. Lõika lõhe viiludeks ja pane ahjuvormi.
  2. Pese ja ribasta porru, laota lõhele.
  3. Sega hapukoor 1 pressitud küüslauguküüne, karri, soola ja pipraga. Määri segu lõheviiludele ning puista üle juustuga.
  4. Küpseta ahjus 225° juures 20–30 minutit ehk kuni kala on küps ja juust sulanud.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
700 g – Lõhefilee
1 tk – Porrulauk
2 dl – Lahja hapukoor
1 tk – Küüslauk
1 tl – Karri
1 tl – Sool
0.50 tl – Must pipar
1 dl – Riivjuust