Porgandirull toorjuustukreemi ja mooniseemnetega

Rullbiskviit on valmistatud porgandikoogi tainast, kuid küpsetatud ahjuplaadil õhukese kihina ja siis koos täidisega rulli keeratud. Kes porgandikooki on söönud, see teab, kuidas rull maitseb. Porgandi võid asenda või segada ka kõrvitsaga.

Приготовление:

Biskviit:

  1. Riivi porgand.
  2. Sega omavahel kuivained.
  3. Mikserda munad kohevaks vahuks. Sega juurde kuivained ja seejärel riivitud porgandid.
  4. Aja tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil laiali ning küpseta 180 kraadi juures 15 minutit.
  5. Pane puhas küpsetuspaber lauale, raputa peale tuhksuhkrut ja keera küpsenud biskviit sellele kummuli. Eemalda biskviidilt paber ja jäta küpsetis jahtuma.

Kreem:

  1. Vahusta vahukoor ja teises kausis toorjuust koos suhkruga.
  2. Sega vahustatud koor, toorjuust ja mooniseemned ühtlaseks kreemiks.
  3. Määri biskviidile ja keera küpsetis tihedasti rulli.

KoostisosadПорции:10 порции

Biskviit
275 g – Porgand
125 ml – Suhkur
200 g – Nisujahu
3 tk – Muna
1 tl – Küpsetuspulber
1 tl – Muskaatpähkel jahvatatud
2 tl – Kaneel jahvatatud
0.50 tl – Jahvatatud kardemon
2 spl – Mooniseemned
Kreem
300 g – Toorjuust
200 ml – Vahukoor
3 spl – Suhkur
1 spl – Mooniseemned