Kannelloonid hakkliha, ubade ja tomati-kookoskastmega

Kannelloonid on pastatorud, mis täidetakse, kaetakse kastmega ja küpsetatakse ahjus. Hakklihale võib lisada meelepäraseid lisandeid: ube, kikerherneid, seeni ja sibulat.

Приготовление:

  1. Prae hakkliha ja lase jahtuda.
  2. Sega juurde nõrutatud oad, pressitud küüslauguküüned (2 tk) ja hakitud sibulapealsed (3 tk).
  3. Maitsesta soola ja pipraga. Täida kannelloonid hakklihatäidisega ja lao vormi.

Kaste:

  1. Kuumuta pannil purustatud tomateid.
  2. Sega juurde kookospiim. Maitsesta suhkru, soola, pipra ja murulauguga.
  3. Vala kaste vormi torudele. Kõige peale tõsta riivitud juust.
  4. Küpseta 200kraadises ahjus 25 minutit.

KoostisosadПорции:4 порции

Kaste
2 spl – Suhkur
150 g – Riivjuust
400 g – Purustatud tomatid
1 g – Must pipar
1 spl – Murulauk värske
200 ml – Santa Maria Kookospiim
1 g – Sool
Põhikoostisosad
450 g – Seahakkliha
1 tk – Küüslauk
400 g – Punased Kidney oad
1 g – Must pipar
1 tk – Roheline sibul
200 g – Pasta Cannelloni
1 g – Sool