Категории
Koorene täisterapasta fenkoli, parmesani ja seemneseguga
Koorene täisterapasta fenkoli, parmesani ja seemneseguga.
Приготовление:
- Keeda pasta ja pane nõrguma. Jäta alles tassitäis pastakeeduvett.
- Tükelda fenkol väikesteks kuubikuteks või ribadeks.
- Kuumuta pannil õli ning pruunista fenkolitükke, kuni need on jumekad, kuid siiski veel krõmpsud.
- Lisa pannile mesi, sega ja vala juurde ka koor. Kuumuta keemiseni.
- Pane pannile pasta, sega korralikult läbi ning maitsesta soola ja pipraga. Kui tundub, et pasta on kuiv, lisa natuke keeduvett.
- Serveeri riivitud parmesani ja seemneseguga.
KoostisosadПорции:2 порции
Põhikoostisosad
250 g – Täistera pasta
1 tl – Mesi
400 ml – Kohvikoor
1 tk – Fenkol
25 g – Parmesan
2 spl – Seemnesegu
1 g – Must pipar
1 g – Sool