Arbuusisalat rukola, pähklite ja maasikatega

Mahlane arbuusisalat sobib kala- ja liharoogade kõrvale või niisama kergeks eineks. Maasikatele võid lisada ka hapukamaid sõstraid ning soolapähklite asemel kasutada röstitud seesamiseemneid.

Приготовление:

  1. Lõika arbuusi viljaliha tükkideks ja lao vaagnale.
  2. Laota peale rukola, sektoriteks lõigatud maasikad ja pähklid.
  3. Serveeri kastmega.

Kaste: Vispelda kõik koostisained ühtlaseks kastmeks.

KoostisosadПорции:6 порции

Põhikoostisosad
1 kg – Arbuus
3 spl – Rukkola
100 g – Pähklite segu
200 ml – Maasikad värsked
Kaste
2 spl – Palsamiäädikas
4 spl – Oliiviõli
0.50 tl – Magus sinep
0.50 tl – Muscovado suhkur tume
1 g – Sool
1 g – Must pipar