Vrapid köögiviljatäidise ja köömne-grillkanaga

Vrapid köögiviljatäidise ja köömne-grillkanaga

Приготовление:

Köögiviljatäidis:

  1. Riivi kapsad, porgand ja sibul jämeda riiviga või kasuta köögikombaini.
  2. Kuumuta pannil õli, lisa köögiviljad ja pruunista pidevalt segades mõni minut.
  3. Pressi juurde ka küüslauk (1 küüs), maitsesta segu soolaga ning vala pannile umbes 1 dl vett.
  4. Hauta köögiviljad pehmeks.

Köömne-grillkana:

  1. Sega köömned, sool ja suhkur.
  2. Tambi kanafilee õhemaks, hõõru mõlemale poolele maitseainesegu ning küpseta grillil või kuumal pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks.
  3. Lõika fileetükid ribadeks.

Vrapid:

  1. Määri 4 tortilla keskele toorjuustu.
  2. Tõsta peale 3 sl täidist, lao peale kanafileeribad ning voldi tortilja kokku.

KoostisosadПорции:4 порции

Vrapid
1 tk – Nisutortilla
4 spl – Toorjuust
Köögiviljatäidis
150 g – Brüsseli kapsas
150 g – Punane kapsas
1 tk – Porgand
1 tk – Punane sibul
1 tk – Küüslauk
1 g – Sool
1 g – Õli
Köömne-grillkana
400 g – Broilerifilee
1 tl – Sool
1 spl – Köömned
1 tl – Tume suhkur