Категории
Vrapid köögiviljatäidise ja köömne-grillkanaga
Vrapid köögiviljatäidise ja köömne-grillkanaga
Приготовление:
Köögiviljatäidis:
- Riivi kapsad, porgand ja sibul jämeda riiviga või kasuta köögikombaini.
- Kuumuta pannil õli, lisa köögiviljad ja pruunista pidevalt segades mõni minut.
- Pressi juurde ka küüslauk (1 küüs), maitsesta segu soolaga ning vala pannile umbes 1 dl vett.
- Hauta köögiviljad pehmeks.
Köömne-grillkana:
- Sega köömned, sool ja suhkur.
- Tambi kanafilee õhemaks, hõõru mõlemale poolele maitseainesegu ning küpseta grillil või kuumal pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks.
- Lõika fileetükid ribadeks.
Vrapid:
- Määri 4 tortilla keskele toorjuustu.
- Tõsta peale 3 sl täidist, lao peale kanafileeribad ning voldi tortilja kokku.
KoostisosadПорции:4 порции
Vrapid
1 tk – Nisutortilla
4 spl – Toorjuust
Köögiviljatäidis
1 tk – Küüslauk
150 g – Brüsseli kapsas
1 tk – Punane sibul
1 g – Õli
1 g – Sool
1 tk – Porgand
150 g – Punane kapsas
Köömne-grillkana
1 tl – Sool
400 g – Broilerifilee
1 spl – Köömned
1 tl – Tume suhkur