Salat grillitud suvikõrvitsa, brõnsa ja päikesekuivatatud tomatitega

Brõnsa võid asendada selles salatis halloumi, tofu või Lapi juustuga. Suvikõrvitsa asemel proovi grillida ka baklažaani!

Приготовление:

  1. Lõika suvikõrvits 1 cm paksusteks viiludeks ning sega õli, riivitud sidrunikoore, poolest sidrunist pressitud mahla ja soolaga.
  2. Küpseta grillil mõlemalt poolt jumekaks. Lõika brõnsa neljaks kangiks, kasta ülejäänud suvikõrvitsamarinaadi ning küpseta grillil mõlemalt poolt küpseks. 3.Jaota salatilehed taldrikutele, laota peale suvikõrvitsad, tomatid ja juust. Kastmeks võid peale niristada suvikõrvitsamarinaadi, mida rikasta vastavalt soovile erinevate maitsetega.

KoostisosadПорции:2 порции

Põhikoostisosad
200 g – Suvikõrvits
150 g – Brõnsa
1 tk – Sidrun
2 spl – Õli
1 tl – Sool
Salat
8 spl – Roheline
10 tk – Päikesekuivatatud tomatid õlis