Veidi kaneelised grillkrevetid

Natuke küüslauguseid, ingveriselt särtsakaid ja veidi kaneeliseid krevette võid niisama ampsata, süüa koos värske salatiga või serveerida krõbeda ciabatta ja ürdivõiga.

Приготовление:

  1. Koori krevetid ja pane kaussi. Lisa õli, pressitult 2 küüslaukguküünt, riivitud ingver, näpuotsaga kaneeli ja suhkrut ning sega läbi. Jäta 15 minutiks maitsestuma.
  2. Pista krevetid varda otsa, raputa peale soola ja pipart ning küpseta kiiresti ühelt ja teiselt poolt. Jälgi, et krevetid üle ei küpseks!

KoostisosadПорции:2 порции

Põhikoostisosad
400 g – Koorimata krevetid
1 tk – Küüslauk
1 tl – Ingver
1 g – Kaneel jahvatatud
1 g – Suhkur
2 tl – Õli
1 g – Sool
1 g – Must pipar