Rabarberikrõbedik

Rabarberikrõbedik.

Приготовление:

  1. Sega tükeldatud rabarber suhkruga, tõsta ahjuvormi ning küpseta 10–15 minutit 180-kraadises ahjus. Võid lisada vormi põhja ka veidi vett.
  2. Taina jaoks näpi koostisained segamini, kuni moodustub purutaoline mass.
  3. Puista puru eelküpsetatud rabarberitele ning aseta veel ahju. Küpseta ligi 30 minutit, kuni krõbedik on pealt kuldpruun. Serveeri kuumalt koos jäätisega.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
1 dl – Pruun suhkur
700 g – Rabarber
1 tl – Kaneel jahvatatud
Puru
1 dl – Pruun suhkur
100 g – Kaerahelbed
100 g – Või
0.50 tl – Küpsetuspulber
100 g – Nisujahu
Serveerimiseks
4 spl – Vanillijäätis