Rabarberimarinaadis kanafilee

Rabarberimarinaadis kanafilee.

Приготовление:

  1. Tükelda paar küüslauguküünt ja rabarberid, riivi ingver ja sega kokku apelsinikoore, mee, sojakastme ja pipraga, tõsta potti ning keeda pehmeks. Jahuta.
  2. Vasarda kanafilee õhemaks ja lõika parajateks tükkideks. Tõsta liha marinaadi paar tundi enne grillimist.
  3. Grillima hakates pühi lihalt üleliigne marinaad ning grilli fileetükke, kuni need on keskelt küpsed. Kontrollimaks küpsust, lõika mõni tükk keskelt katki või torka nuga liha sisse. Kui eralduv vedelik on läbipaistev, mitte punane, on kana valmis.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosa
1 kg – Broilerifilee
Marinaad
300 g – Rabarber
2 spl – Mesi
1 spl – Ingver
2 spl – Sojakaste
1 tk – Küüslauk
1 tk – Apelsin
1 tl – Apelsinipipar