Petitarretis vaarikakastmega

Petitarretis vaarikakastmega.

Приготовление:

  1. Kalla želatiinile külm vesi, lase veidi paisuda ning kuumuta vaiksel kuumusel, kuni želatiin on lahustunud.
  2. Sega pett suhkru ja vanillisuhkruga. Tõsta esmalt paar lusikatäit petti želatiinivedelikku, sega hoolega ning kalla želatiini-petisegu vormidesse.
  3. Hoia külmas kuni täieliku tardumiseni. Tõmba tarretise küljed noaga vormi seinte küljest lahti, kummuta tarretis taldrikule. Serveeri vaarikatoormoosi ja vaarikatega, riputa peale natuke laimikoort.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
6 dl – Pett
20 g – Zelatiin
0.50 dl – Tuhksuhkur
1 tl – Vanillisuhkur
4 spl – Vaarikamoos
2 spl – Vaarikad külmutatud
1 tl – Laim