Tomatine ahjupoti-guljašš-supp

Tomatine ahjupoti-guljašš-supp.

Valmistamine

  1. Lõika kartulid kuubikuteks, porgandid viiludeks ja tõsta ahjupotti. Haki sibul ja 2 küüslauguküünt.
  2. Kuumuta pannil õli, lisa sibul. Kui sibul on muutunud kergelt klaasjaks, lisa lihatükid ja küüslauk. Kui liha on pruunistunud, pane pannile tomatid. Kõige lõpuks sega juurde mesi, tomatipasta ja puljongikuubik.
  3. Vala segu potti ja lisa veel nii palju keevat vett, et poti sisu oleks kaetud. Küpseta kaane all tund aega 180-kraadises ahjus. Viiluta kurk ja sega supi sisse.
  4. Vajadusel lisa magusust, soolasust või hapukust. Lase kaane all veel viis minutit tõmmata ja serveeri.

Nipid ja soovitused

Serveeri suppi hapukoore ja värskete hakitud ürtidega.

KoostisosadPortsjonid:5 portsjonit

Põhikoostisosad
500 g – Seaguljašš
250 g – Kirsstomat
1 tk – Küüslauk
1 spl – Mesi
1 tk – Puljongikuubik kana
1 tl – Õli
150 g – Marineeritud kurk
1 tk – Sibul
400 g – Tomatipasta
600 g – Kartul
250 g – Porgand