Kana-maisipada maapähklivõi-koorekastmes

Mõnus karrine roog, millele annavad olulise maitsenüanssi maapähklivõi ja värske tüümian. Selles roas võib kasutada lahjemat kookospiima, sest maapähklivõi lisab rammusust.

Приготовление:

  1. Lõika broilerifilee tükkideks. Kuumuta pannil õli, tõsta liha pannile ja lase ühelt poolt korralikult pruunistuda. Raputa peale soola ja pipart ning pruunista lihatükke ka teiselt küljelt.
  2. Pressi pannile 2 küüslauguküünt ja lisa riivitud ingver. Sega läbi ja lase küüslaugul veidi pruunistuda. Lisa pannile ka karri, maapähklivõi ja pidevalt segades nirista juurde kookospiim, et need omavahel seguneksid. Kõige lõpuks lisa mais ning kuumuta pada keemiseni. Vajaduse korral maitsesta soola ja pipraga. Puista peale julge peotäis hakitud tüümiani. Serveeri riisiga.

KoostisosadПорции:3 порции

Põhikoostisosad
2 spl – Maapähklivõi
4 spl – Õli
500 g – Broilerifilee
400 ml – Santa Maria Kookospiim
1 tk – Küüslauk
2 tl – Karri
300 g – Mais
1 g – Sool
1 g – Must pipar
2 spl – Tüümian värske
1 tl – Ingver