Šokolaadi-toorjuustukook Amarula ja pohlakattega

Šokolaadi-toorjuustukook Amarula ja pohlakattega.

Приготовление:

  1. Purusta köögikombainis terve pakk küpsised. Sulata või. Sega või ja küpsisepuru ning vajuta segu 24–26 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhjale. Küpseta 180-kraadises ahjus ligi 5 minutit. Jahuta.
  2. Haki šokolaad väikesteks tükkideks ning sulata veevannil. Sega toorjuust, suhkur, kakaopulber, kuni moodustub ühtlane mass. Lisa ükshaaval munad, sulatatud šokolaad ning Amarula liköör.
  3. Kalla eelküpsetatud põhjale ning küpseta 150–170-kraadises ahjus umbes 1 tund. Lase jahtuda vähemalt paar tundi kuni üle öö.
  4. Katteks määri pohlakaste ühtlase kihina jahtunud koogile. Lase koogil külmas korralikult taheneda. Tõmba koogi ääred vormi serva küljest lahti ning libista kook suurema noa või spaatli abil alusele.

KoostisosadПорции:8 порции

Põhikoostisosad
1 tk – Küpsis shok.maitseline
50 g – Või
250 g – Tume šokolaad
400 g – Toorjuust
2 dl – Suhkur
3 spl – Kakaopulber
4 tk – Muna
0.50 dl – Amarula liköör
150 g – Pohlamoos