Kilu-ceviche

Kilu-ceviche on mõnus kate mustale röstitud leivale, millele on määritud aus kiht taluvõid. Sobib hästi ka salatikorvide täitmiseks.

Приготовление:

  1. Haki kilu, poolita sibulad ja lõika tomatid sektoriteks.
  2. Sega värskelt pressitud 1 spl sidrunimahla, 2 tl sibulamarinaadi ja hakitud maitserohelisega.
  3. Maitsesta soola ja pipraga

Nipid ja soovitused

Kilu võib asendada siia- või vimmafileega ning sidruni laimiga. Sel juhul maitsesta kala julgemalt ning lase ceviche’il enne serveerimist külmas maitseid koguda.

KoostisosadПорции:2 порции

Põhikoostisosad
100 g – Vürtsikilufilee
70 g – Marineeritud pärlsibul
70 g – Kirsstomat
1 spl – Sidrun
1 spl – Murulauk värske
1 spl – Till värske
1 g – Sool
1 g – Must pipar