Brokoli-riisipada

Brokoli-riisipada sobib hästi lõunaks.

Приготовление:

  1. Pruunista toorvorstitükid pannil koos hakitud sibulaga ja tõsta kõrvale. Vala pannile riis, passata ja köögiviljapuljong. Lisa adžika ja ratasteks hakitud porgandid ning sega kõik korralikult läbi. Kata pann kaanega ja lase roal madalal tulel podiseda, segades aeg-ajalt.
  2. Kui riis on pehmeks keenud, lisa brokoli ja toorvorstid ning kuumuta rooga, kuni brokoli on pehme. Serveerides puista peale hakitud peterselli.

Nipid ja soovitused

Maitsva pajaroa saad, kui asendad osa brokolit lillkapsaga ja lisad ka paprikaribasid.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
300 g – Brokoli külmutatud
200 g – Pruun riis
690 ml – Tomatipasta
2 spl – Adžika
1 tk – Petersell värske
2 tk – Sibul
300 ml – Köögiviljapuljong
400 g – Toorvorst
2 tk – Porgand