Kohupiimavaht karamelliste kaerahelveste ja jõhvikakastmega

Kohupiimavaht karamelliste kaerahelveste ja jõhvikakastmega.

Приготовление:

  1. Kohupiimakreem: vahusta koor suhkru ja vanillsuhkruga. Lisa kohupiimapasta. Sega läbi ja tõsta pokaalidesse.
  2. Jõhvikakaste: purusta värsked jõhvikad meega nii, et saaks parajalt magusa ja parajalt hapu kastme. Lisa kohupiimakreemile.
  3. Krõbedad kaerahelbed: sulata pannil või, lisa suhkur ja kaerahelbed. Prae, kuni kaerahelbed on krõbedad. Jahuta. Puista helbed kohupiimakreemile ja jõhvikakastmele. Serveeri kohe.

KoostisosadПорции:4 порции

Krõbedad kaerahelbed
2 dl – Kaerahelbed
30 g – Või
4 spl – Pruun suhkur
1 g – Kaneel jahvatatud
Kohupiimakreem
1.50 dl – Vahukoor
200 g – Kohupiimapasta
4 spl – Suhkur
1 g – Vanillisuhkur
Jõhvikakaste
3 spl – Jõhvikad külmutatud
2 spl – Mesi