Kookose-jogurtitarretis marjadega

Kookospiim koos marjade ja jogurtiga lisab põnevat maitset, tervisesõbralikuks magustajaks on agaavisiirup.

Приготовление:

  1. Ava kookospiimapurk altpoolt ja vala ära läbipaistev vedelik. Vahusta kookospiima tahket osa, kuni tekib vahukoorelaadne mass. Sega hulka jogurt, agaavisiirup ja vanilliekstrakt.
  2. Sega želatiin 4 sl veega ja lase mõni minut paisuda. Aseta želatiininõu kuuma veega täidetud kaussi ja lase sulada. Jahuta mõni minut (kuum želatiin võib ajada kooresegu tükki!) ja vala seejärel ühtlase nirena kookose-jogurtivahu hulka, samal ajal hoolega segades. Lisa banaanitükid ja marjad ning sega veel kord läbi.
  3. Vala 1,5 liitrisesse madalamasse vormi ja lase vähemalt 5 tundi, aga parem üle öö taheneda. Eemalda tardunud magustoit vormist õrnalt noaga mööda äärt tõmmates, seejärel keera vorm tugeva raputusega alusele kummuli – just nagu kummutaks sülti vormist välja.

Nipid ja soovitused

Kasutada võib kõiki meelepäraseid marju või pehmemaid puuvilju ja kookospiim olgu külm.

KoostisosadПорции:6 порции

Põhikoostisosad
4 dl – Santa Maria Kookospiim
1 dl – Agaavi siirup
100 g – Mustikad
1 tk – Banaan
2 spl – Zelatiin
400 g – Kreeka jogurt
100 g – Vaarikad külmutatud
1 tl – Vanilliekstrakt