Pasta küüslaugu-oliiviõlikastmes

See on üks hea toit, mille valmistamisel näeb kohe, kas õli on kvaliteetne, st ei hakka kuuma panniga kohtudes suitsema ja haisema. Roog saab mõnusa maitsega ja kerge. Lihtsuses peitub võlu!

Приготовление:

  1. Haki 3 küüslauguküünt ja kuumuta oliiviõlis klaasjaks. Tõsta pann tulelt ja lisa hakitud piprakaun.
  2. Keeda spagetid al dente ja kurna.
  3. Pane kõik koos hakitud peotäie peterselliga pannile ja sega hästi läbi. Kui kastet tundub vähe olevat, lisa mõned supilusikatäied pastakeeduvett.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
10 spl – Oliiviõli
1 tk – Küüslauk
1 tk – Petersell värske
3 g – Sool
2 tk – Tšillipipar värske
500 g – Spagetid