Toortatramüsli

Tervislik päeva algus maitsestamata jogurti ja marjadega!

Приготовление:

  1. Leota tatart üle öö vees. Hommikul loputa ja nõruta.
  2. Kuumuta ahi 150 kraadini.
  3. Haki pähklid või mandlid noaga ning sega tatra, kaneeli ja kardemoniga. Sega juurde õli ning mesi.
  4. Rösti müslit ahjus umbes 20 minutit.
  5. Lisa (kooritud või koorimata) kanepiseemned, rosinad, kookoslaastud ja 6 tükeldatud datlit.
  6. Lase müslil jahtuda ja pane siis kaanega purki.
  7. Säilita toatemperatuuril või külmas.
  8. Serveeri Kreeka jogurti ja marjadega.

Nipid ja soovitused

Kõige tervislikum on idandatud või leotatud tatart kuivatis maksimaalselt 45 kraadi juures kuivatada ja seejärel segada teiste koostisainetega.

KoostisosadПорции:2 порции

Põhikoostisosad
1 spl – Mesi
1 tk – Datlid
1 dl – Kanepiseemned
2 tl – Kaneel jahvatatud
3 dl – Toortatratang
100 g – Mandel
0.25 tl – Jahvatatud kardemon
0.50 dl – Oliiviõli
1 dl – Rosinad
1 g – Kookoslaastud
1 spl – Kreeka jogurt
1 tk – Külmutatud marjasegu